Ik werk graag samen

Partners

Dit zijn mijn partners. Fijne & kundige mensen waarmee ik graag samenwerk, spar en/of kennis uitwissel. Daar ben ik heel trots en blij mee!

Facilitator & coach Power Intelligence

Sara Huang

Sara Huang - Samenwerkingspartner Jingeling

Met Bureau Tw!st zoek ik het goud in teams en benut de potentie die er is. Of het nou gaat om Agile werken, LEAN doen of Opgavegericht organiseren. Want in organisaties werken mensen samen. Maar hoe krijg je mensen zo ver dat betrokken het ziel van het voorgenomen plan of methode omarmen? Ik kijk en denk met jou mee.
Bureau Twist

GRAFISCH ONTWERP & LETTERONTWERP

Aad van Dommelen

Aad van Dommelen - samenwerkingspartner Jingeling

Zeer ervaren ontwerper, gespecialiseerd in corporate identity design, typography en type design. Aad voerde de creatieve directie bij respectievelijk Vorm Vijf, Proforma Rotterdam en Total Design/Total Identity. Hij richtte in 2008 Witvorm op. Aad heeft bekende huisstijlen ontworpen, zoals van de Universiteit Utrecht, Ministerie van Buitenlandse Zaken, BAM en Stern. Daarnaast ontwerpt Aad ook fonts, zoals voor Hyundai Card, JTBC en LG.
Witvorm graphic design

Veranderkundige & Kunstkoppelaar

Annejet Gosselink

Annejet Gosselink - Samenwerkingspartner Jingeling

Met behulp van creatieve interventies begeleid ik organisaties om wendbaar en toekomstbestendig te worden. Door al doende te leren en al lerende te doen, ontdekken we wat werkt zodat je daarna zélf verder kan. Het traject ontwikkelen we samen en daarbij gebruiken we ook de kennis en kunde van kunstenaars, ontwerpers en experts.
Yeds

Fotograaf

Michel Mees

Michel Mees - Samenwerkingspartner Jingeling

Met muziek als zijn grote liefde heeft Mees al honderden muzikanten en dj’s voor z’n lens gehad, waaronder Armin van Buuren, Alice Cooper en Tiësto en reist hij voor een goed portret tot in Uzbekistan. Naast popfotografie zit ook reportages en eigenzinnig commercieel werk in zijn portfolio.
Het knappe aan zijn foto’s is dat je altijd het gevoel hebt ‘toevallig’ hét moment mee te maken. Alsof je samen met de fotograaf net de goede kant op kijkt als er iets spannends gebeurt.
Michel Mees Fotografie

Tekstschrijver

Joline Korthoven

Joline Korthoven - Tekstschrijver

Waarom doen organisaties wat ze doen? En hoe verantwoord doen ze dat? Daar begint het verhaal. Het bedrijfsverhaal dat tot uiting wil komen in alle aspecten van de organisatie. En dat lukt. Alleen al, doordat iedereen er enthousiast van wordt. Buro Kort ontdekt die verhalen en maakt er communicatie mee die onvergetelijk raak is.
Buro Kort