Ik werk graag samen

Samenwerkingspartners

Dit zijn fijne & kundige mensen waarmee ik graag samenwerk, spar en/of kennis uitwissel. Daar ben ik heel trots en blij mee!

Facilitator & coach Power Intelligence

Sara Huang

Sara Huang - Samenwerkingspartner Jingeling

Met Bureau Tw!st zoek ik het goud in teams en benut de potentie die er is. Of het nou gaat om Agile werken, LEAN doen of Opgavegericht organiseren. Want in organisaties werken mensen samen. Maar hoe krijg je mensen zo ver dat betrokken het ziel van het voorgenomen plan of methode omarmen? Ik kijk en denk met jou mee.
Bureau Twist

GRAFISCH ONTWERP & LETTERONTWERP

Aad van Dommelen

Aad van Dommelen - samenwerkingspartner Jingeling

Zeer ervaren ontwerper, gespecialiseerd in corporate identity design, typography en type design. Aad voerde de creatieve directie bij respectievelijk Vorm Vijf, Proforma Rotterdam en Total Design/Total Identity. Hij richtte in 2008 Witvorm op. Aad heeft bekende huisstijlen ontworpen, zoals van de Universiteit Utrecht, Ministerie van Buitenlandse Zaken, BAM en Stern. Daarnaast ontwerpt Aad ook fonts, zoals voor Hyundai Card, JTBC en LG.
Witvorm graphic design

Veranderkundige & Kunstkoppelaar

Annejet Gosselink

Annejet Gosselink - Samenwerkingspartner Jingeling

Veranderkundige die de zakelijke en creatieve wereld samenbrengt. Daar waar organisaties wel weten waar ze naartoe willen maar niet weten hoe daar te komen. Annejet heeft geen kant en klare oplossing maar maakt altijd maatwerk. Zij begeleidt mens en proces van wens naar praktijk. In een traject waarin het leer- en ontwikkelvermogen in organisaties (weer) naar boven komt zodat je wendbaar wordt en zélf verder kunt. Voor het ontwerp en de uitvoering werkt Annejet samen met kunstenaars, creatieven en diverse experts.
Yeds

Fotograaf

Michel Mees

Michel Mees - Samenwerkingspartner Jingeling

Met muziek als zijn grote liefde heeft Mees al honderden muzikanten en dj’s voor z’n lens gehad, waaronder Armin van Buuren, Alice Cooper en Tiësto en reist hij voor een goed portret tot in Uzbekistan. Naast popfotografie zit ook reportages en eigenzinnig commercieel werk in zijn portfolio.
Het knappe aan zijn foto’s is dat je altijd het gevoel hebt ‘toevallig’ hét moment mee te maken. Alsof je samen met de fotograaf net de goede kant op kijkt als er iets spannends gebeurt.
Michel Mees Fotografie